Zmenek z dušo

Barve v stekleničkah govorijo o vaših odločitvah, talentih in darovih, o vaši trenutni situaciji ter potencialni prihodnosti. To vam omogoči razumevanje vašega življenja in situacij v katerih se nahajate. Te žive energije so fantastično orodje, ki vam pomaga narediti prave spremembe v življenju.

Vloga Aura-Soma interpretacije izbora je, da raziščete in razumete sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju.

 

Podpre vas, da zavestno sodelujete v procesu transformacije, ki jo prinašajo izbrane stekleničke.

Na Zmenku z dušo izberete svoje štiri stekleničke. Na nevsiljiv in intuitiven način vas pritegnejo tiste barve in barvne kombinacije Ekvilibrium stekleničk oziroma stekelničk ravnotežja, ki jih v tistem trenutku najbolj potrebujete za svoj razvoj.

 

Vaše fizično telo, vaša čustva, misli in duša govorijo skupni jezik barv in ko skupaj interpretirava vaš izbor, odkrijete zakaj se nahajate točno tam, kjer ste.

 

Ko razumete sebe, razumete svoje odzive,

 

ko razvijate svoje potenciale, dobesedno spreminjate svojo prihodnost,

ko veste, kaj vam sporoča vaša duša, presežete notranja nasprotja,

ko ste znotraj sebe usklajeni, dosežete notranji mir in jasnost.

Potek vašega zmenka

Izberete 4

Vaša intuicija vas vodi, da iz celotnega seta 115 Ekvilibriumov izberete prave barve in barvne kombinacije.

Razlaga barv

Barve razkrijejo vašo življenjsko zgodbo skozi pozicijo na kateri se nahajajo in barve, ki nastanejo z mešanjem.

Matrica

Numerologija, astrologija, tarot in energijska matrica izbranih barv pokažejo dodatne vplive in razširijo razumevanje zgodbe.

Pogovor

Skozi pogovor, vpogled, dialog, ki se vzpostavi ozavestite svojo Zgodbo. Začutite in razumete, kaj vam sporoča vaša duša.

Aura-Soma in Zmenek z dušo na nevsiljiv način, skozi jezik in vibracijo barv ponuja priložnost za zavedanje in transformacijo.

 

Vabi vas, da delujete na globljih nivojih svojega bitja, ter vam da notranjo moč za premagovanje izzivov.

 

Skozi barve vam prinese zavest in vpogled na vaše vsakdanje življenje z nivoja vaše lastne duše.

 

Zmenek z dušo je še posebej primeren, če želite drugačen pogled in perspektivo ter nov način za duhovno rast.

IZKUŠENI PRAVIJO...

"Manca, točno tako bi jaz opisala sebe, svoje najgloblje potrebe in želje, če bi imela vse te besede, ki si jih ti sedaj povedala v teh dveh urah!"

"Občutek po sodelovanju z Aura Somo je nekako neopisljiv z besedami, saj je naš besednjak skop. Je pa tista širina, ki jo dobiš neprecenljiva. Veliko lažje shajam sama s seboj, nekak bolj vem kaj rabim, kdo sem. Skratka rezultati so takojšnji."

"Moja tretja steklenička gre h koncu in začenjam še zadnjo, da zaključim ta del potovanja s katerim sem odkrila nove dele sebe. Hvala za vse, kar si me naučila in mi pomagala na poti moje rasti."

"Prvi dan ko sem dobila stekleničko v roke sem res z radovednostjo opazovala kaj se v dogaja. Opazila sem, da vedno ko se namažem se zelo kmalu potem prične hčerka drugače obnašati. Sem pa opazila še nekaj. V teh dneh sem še bolj odločna ter predvsem sem naredila vse to kar sem si želela že morda mesec nazaj pa nisem." 

Razvoj človeškega potenciala,

Manca Razboršek s.p.,

Vodovodna 99a, Ljubljana

info@manca.si

www.manca.si

www.lekarnazaduso.si