T Spot Pomurje, Murska Sobota

  • Spoznajte barve svoje duše in kaj vam sporočajo!

    1 hr 30 min

    115 euros
  • Aktivirajte svojo angelsko naravo!

    1 hr

    90 euros

Petek in sobota, 17. in 18.5.2019 

Spoznajte barve svoje duše!

Izdelki Aura-Some imajo energijsko vibracijo, ki presega kakršenkoli besedni opis. Barve v stekleničkah namreč govorijo o vaših odločitvah, vaših talentih in darovih, o vašii trenutni situaciji ter potencialni prihodnosti. To vam omogoči razumevanje vašega življenja in situacij v katerih se nahajate.

 

Aura-Soma vam omogoča da raziščete in razumete sebe na čustvenem, mentalnem, energetskem ter dušnem nivoju in vas podpre, da zavestno sodelujete v procesu transformacije, ki jo prinašajo izbrane stekleničke. 

 

Aura-Soma je ogledalo vaše duše in vsaka steklenička ravnovesja postane vaš osebni vodnik in terapevt v procesu odkrivanja ter vzpodbujanja vaših lastnih potenicalov.

V tem barvam duše posvečenem večeru se bomo sprehodili skozi jezik barv in izkusili vibracije, ki jih ne boste mogli primerjati z ničemer drugim. Spoznali boste, kako vas barve nagovarjajo in doživeli pravi dušni wellnes.

Manca Razboršek je terapevtka barvnega sistema že od leta 2009, ko se je podala na pot razumevanja jezika duše skozi barve. Kot sama pravi je zanjo Aura-Soma klic, ki prihaja od Doma in zato je predana temu, da čim več ljudi sprejme te informacije ter nahrani svoje svetlobno telo. Poleg barvnega sistema Aura-Soma, se že več kot 10 let posveča tudi cvetnim esencam, je avtorica knjig Angelski svetilniki ter Zdravljenje čustev z močjo cvetnih esenc. Je LifeSoul Coach, kar pomeni življenjska ter dušna mentorica vsem, ki želijo celostno spremeniti in transformirati svoje življenje.

Razvoj človeškega potenciala,

Manca Razboršek s.p.,

Vodovodna 99a, Ljubljana

info@manca.si

www.manca.si

www.lekarnazaduso.si