Moč resnice srca

Updated: Oct 29, 2020

Nekje globoko v sebi se zavedamo, da smo prišli na ta planet z določenim namenom. Včasih nas srce vleče v neko smer, a se naš razum zaradi okoliščin v katerih živimo temu upira. Naučili so nas, da je slediti srcu nevarno in, da je bolje poslušati, kar nam pravi pamet. Ste že slišali, da smo vsi mi Mojstri in naše življenje je le spominjanje svoje poti do mojstrstva? Naše duše so pripravile načrt za življenje; pot, ki jo želijo prehoditi tekom utelešenja v fizičnem telesu tukaj na Zemlji, a naša osebnost je zaradi ločenosti od zavesti duše ta načrt pozabila.


Kako ponovno pridobiti dostop do tega načrta, ki bi nam pokazal pravo smer?

Mentalno telo, naš tako visoko opevani razum ima svoj sedež v sončnem pletežu in tradicionalna kitajska medicina že tisočletja uči, da ljudje pravzaprav razmišljamo z želodcem. Glava torej nima nič pri tem. Se pa zato odgovor skriva tam, kjer se naša vibracija lahko poveže z višjimi nivoji zavedanja, umom Višjega jaza oz. notranjega mojstra. Ta natanko ve, kateri poti je potrebno slediti. To se zgodi skozi prostor srca in srčne čakre. In prav tukaj najdemo tiste prave občutke preko katerih z nami komunicira naš notranji mojster oz. mojstrica.


Da bi se odprli tej notranji modrosti, je potrebno srce odpreti in vanj spustiti Luč, ki presega zemeljsko svetlobo, saj prihaja iz Izvora vsega kar je in nas zato povezuje z Enostjo.


Iz te Enosti postanemo individualen izraz Stvarnika, ki sam sebe izkuša v svojih različnih odtenkih zavesti. Vnebovzeti mojstri so spoznali, da so izraz te Enosti in zato nam lahko pomagajo, da tudi mi spoznamo to najvišjo Resnico.

Eden takšnih mojster Hilarion.


Hilarion je mojster srca, zdravljenja in resnice


Hilarion je bil v eni od svojih inkarnacij apostol Pavel, ki je doživel razodetje božanskega ter nato sledil klicu, ki ga je vodil k oznanjanju božje Resnice. Kot Hilarion se je utelesil na področju vzhodnega Sredozemlja, kjer je deloval kot zdravilec. 20 let je živel kot puščavnik v iskanju božanske Resnice in tako doživel tudi razsvetljenje.


Hilarion nas uči, kako slediti srcu in ne samo umu. Ko nas vodi um, moramo »delati, doseči in uspeti«, ko sledimo srcu, takrat samo smo. Ko se osredotočimo na svoje srce, se odpre energetski prostor, ki omogoči, da se ljubezen Stvarnika izrazi v svetu. To nas potem vodi skozi življenje na način, ki odpira vedno nove perspektive, priložnosti in možnosti.


Vsak trenutek je namreč začetek nečesa novega. Da bi vstopili v ta trenutek, moramo spustiti navezanost na preteklost.


Naša identiteta in slika tega kdo smo kot oseba, je vezana na naše pretekle izkušnje. Naša notranja Resnica je, da smo duše, ki izkušajo človeško življenje. Ko torej spustimo identiteto preteklosti, se lahko Resnica pokaže v novi Luči in začnemo živeti Življenje skozi novo perspektivo.


Kaj to pomeni konkretno?


Kot oseba z imenom in priimkom ste končali neko šolo, s tem pridobili izziv oziroma poklic, ki vas identificira. Vzemimo za primer poklic učiteljice v šoli. Ko se pokaže nova priložnost, ki jo njeno srce prepozna, se njena identiteta Učiteljice upre, saj je bil v pridobitev naziva vložen čas, trud in energija. Del osebnosti povezan z identiteto Učiteljice se upre temu, da bi sedaj kar naenkrat postala npr. Zdravilka. Srce kliče, a razum se upira. Toda, če je njena notranja resnica pot Zdravilke, jo bo srce nagovarjalo in klicalo. Toda šele ko in če bo oseba pripravljena odložiti identiteto Učiteljice, bo lahko v življenje vstopila kot Zdravilka.


Energija mojstra Hilariona okrepi klic in omogoči, da Učiteljica vidi možnosti, ki jih ima na voljo kot Zdravilka. Še več, mojster Hilarion omogoči združitev uma in srca tako, da se Učiteljica in Zdravilka zlijeta v eno in harmonično delujeta kot eno.

Razvoj človeškega potenciala,

Manca Razboršek s.p.,

Vodovodna 99a, Ljubljana

info@manca.si

www.manca.si

www.lekarnazaduso.si