Ljubeča prijaznost

Updated: Oct 29, 2020Ste že kdaj nekaj naredili za druge? Brezpogojno. Samo zato, ker ste v tistem trenutku začutili vzgib. Morda je bilo sočutje, morda niste o tem niti razmišljali. Lahko je bilo nekaj drobnega kot je nasmeh neznancu, pridržanje vrat starejši gospe, donacija v dobrodelne namene ali pa napotitev izgubljenega tujca v pravo smer.


Verjamem, da ste že marsikdaj nesebično ponudili pomoč tudi v večjih zadevah. In verjamem tudi, da se je to kdaj zgodilo tudi vam. Da ste prejeli tovrstno pomoč. Želim, da pomislite na enega takšnih dogodkov. Želim, da se spomnite tistih občutkov, ko ste dali ali prejeli pomoč brez pričakovanja česarkoli v zameno.


Ste tam? V tistem trenutku?

Kaj čutite, kako se počutite?

Ali lahko te občutke podoživite in jih opišete?


Tisto, kar ste doživeli je brezpogojna ljubezen s poslanstvom. Ta močno dvigne vibracijo. Poveže vas z Izvorom iz katerega izhajate in zato se tako dobro počutite, kadar pomagate na ta način. Brezpogojna ljubezen se izraža skozi pomoč drugim in se prične z majhnimi prijaznostmi.


Običajno takšna dejanja povzročijo transformacijo. Odpre se močno polje v katerega se stekajo energije izredno visoke vibracije.


Spomnim se dogodka, ki se je zgodil leta 2009, ko sem šla na svoje prvo izobraževanje za Aura-Somo v Anglijo. Na poti nazaj, sem se z napačno karto za vlak pripeljala do letališča. In tam je bila kontrola kart. Dva kontrolorja sta ugotovila, da imam napačno karto, kar pomeni, da sem v prekršku in moram plačati 25 funtov kazni. Pri sebi sem imela samo še 5 funtov in kartico. Nikakor me nista spustila naprej in tudi na bankomat mi nista dovolila. Bila sem v brezizhodnem položaju.


Ker sem ravno prihajala iz Dev Aure, kjer sem cel teden preživela v čudovitih visokih vibracijah, me je ta dogodek vrgel nazaj v 3D realnost in solze so pritekle iz občutka nemoči in jeze… Stala sem tam v solzah, ob dveh neprijaznih temnopoltih, 200 kil pretežkih kontrolorijh.


Potem pa me ena gospa prime za ramo in vpraša, kaj se dogaja. Razložim ji situacijo. Ona stopi do kontrolorjev, iz torbice vzame denarnico, potegne ven 25 funtov in jima jih izroči.


V trenutku so solze nemoči zamenjale solze hvaležnosti. In želela sem z njo do bankomata, da ji vrnem denar. Ona pa me je zavrnila rekoč: »Enako se je meni zgodilo, ko sem bila pred 2 leti v New Yorku. Rešil me je gospod, ki je šel mimo in ga nikoli več nisem videla. Ko sem sedaj pomagala tebi imam občutek, da sem se oddolžila njemu.« Še en potok solza ganjenosti se je izlil iz mojih oči, ko se je gospa zlila z množico na letališču.


Od tistega dogodka dalje sem razumela, kako pomembno je sprejeti prijaznost, ki nam jo nekdo nakloni. Nikoli ne gre samo za nas. Ko pomagamo drugim, pomagamo sebi. Gre za našo medsebojno povezanost. V tistem trenutku se mi je zgodila energija stekleničke št. 35.


Steklenička št. 35 v Aura-Soma barvnem sistemu nosi ime Prijaznost. V zgornjem delu je roza barve, v spodnjem vijolične. Ko zavestno usmerjate ljubezen (roza) vase in druge, se zgodita zdravljenje in transformacija (vijolična) v nezavednem. To vas poveže z duhovnim svetom in vašo dušo. Energije stekleničke vas podprejo, da najdete in ugotovite ali je pomoč drugim tudi vaše poslanstvo.


Vnese harmonijo, prerodi um in dušo. Pomaga vam v obdobjih, ko vam primanjkuje ljubezni (da se soočite z nevračano ljubeznijo ali globoko depresijo). Nauči vas uravnovešenega dajanja in sprejemanja. Tistim, ki delajo z ljudmi pomaga obnoviti energijo, ki je oslabljena zaradi neuravnovešenega dajanja in sprejemanja.


Opomni vas, da Ljubezen ni samo med dvema osebama. Ljubezen se kaže na vsakem koraku skozi vašo prijaznost. Ko ste prijazni drug do drugega, ne glede na to, kako vam oseba na drugi strani prijaznost vrača, ste odprti za ljubezen. Ko ste odprti za ljubezen, je vaše srce odprto in pretočno.


In kar vam želim je, da ga obdržite odprtega. Da ste prijazni do sebe in do drugih. Da imate radi sebe in druge. Da se smehljate navznoter in navzven.


#Ekvilibrium #steklenička #roza #vijolična


0 comments

Razvoj človeškega potenciala,

Manca Razboršek s.p.,

Vodovodna 99a, Ljubljana

info@manca.si

www.manca.si

www.lekarnazaduso.si