Kaj je Aura-Soma?


Aura-Soma je sistem barvne terapije, ki ga je prizemljila angležinja Vicky Wall. Rodila se je kot sedmi otrok sedmega otroka in bila intuitivno zelo odprta. Njen oče je bil njen prvi učitelj in je spodbujal njeno spoznavanje rastlinskega in mineralnega kraljestva. Kasneje se je odločila za šolanje pri lokalnem farmacevtu, ki jo je vpeljal v znanje predelave rastlin v mazila in zdravilne preparate.


Vse to znanje se ji je obrestovalo kasneje, ko so se rodile prve stekleničke. Vicky je bila leta 1984 stara že 66 let, slabega srca in slepa. Rojstvo prvih stekleničk Aura-Some se je zgodilo, ko je kot posledico molitev in meditacije prejela vodstvo naj loči vode. Vicky je opisovala, da so bile njene roke vodene, ko so bili iz popolnoma naravnih sestavin ustvarjeni tekoči barvni dragulji – stekleničke ravnotežja oz. stekleničke Ekvilibrium.


Vicky Wall ob svojih barvnih draguljih

Vicky zaradi slepote ni mogla videti fizičnih barv stekleničk, ki jih je ustvarila, lahko pa je videla njihovo auro in čutila njihovo moč. Sprva ni vedela čemu natančno so namenjene in jih je delila ljudem. Nato pa je začela povezovati barvo aure, ki jo je videla pri človeku, z barvami stekleničke, ki jo je ta izbral. Nekaj let intenzivnega analitičnega pristopa je odgovorilo na vsa vprašanja o delovanju in pomenu stekleničk. Vsaka steklenička je dobila svoje ime, področje delovanja in način upoabe. Barve so spregovorile svoj jezik.


Vicky je sistem razvijala do svoje smrti 1993, ko je vodenje in razvoj Aura-Some prevzel njen tesni sodelavec in prijatelj Mike Booth. Mike je direktor akademije ASIACT v Angliji, ki skrbi za razvoj, globalno prepoznavnost sistema in izobraževanje.


Aura-Soma se je pričela razvijati kmalu po svojem rojstvu. In razvija se še danes. Je sistem, ki raste in se prilagaja kolektivnim energijam človeštva. Vsaka nova steklenička ponudi nov razvoj zavesti na osebnem in kolektivnem nivoju.


Sistem Aura-Some temelji na dejstvu, da vsak posameznik zase vedno ve, kaj je zanj najboljše. Na nevsiljiv in naraven način ga pritegnejo tiste barve in barvne kombinacije stekelničk ravnotežja, ki jih v tistem trenutku najbolj potrebuje za svoj razvoj.

Srce sistema Aura-Some je je namreč nekaj čez 100 stekleničk ravnotežja, ki človeka ne pustijo ravnodušnega. Barve ga nagovarjajo v jeziku, ki ga njegova podzavest intuitivno prepozna. Vsaka steklenička izraža svoje sporočilo in ima svoje področje delovanja. Osnovno sporočilo Aura-Some je povzela Vicky v svojem znamenitem stavku: SI BARVE, KI JIH IZBEREŠ IN TE ODRAŽAJO POTREBE TVOJEGA BITJA.


Aura-Soma ponuja orodja, ustekleničene energije, ki vas popeljejo skozi proces do zgoraj omenjenih ciljev. Da bi razumeli popotovanje, ki ga pri tem opravite je Aura-Soma svetovanje prvi korak. Jaz sem ga poimenovala kar Zmenek z dušo.


Svetovanje se prične, ko izmed 115 stekleničk intuitivno izberete štiri stekleničke. S tem razkrijete energije preteklosti, sedanjosti in potencial prihodnosti, skozi barve odprete razlago sposobnosti, izzivov in priložnosti, ki ste jih izbrali kot del svojega potovanja v tem življenju. Svetloba in barve pokažejo, kje se skriva vaš potencial za osebno rast ter duhovno transformacijo.


Potovanje v čudoviti svet barv in svetlobe je pravi balzam za dušo in v življenje vnese novo energijo potrebno za premik v pravo smer. Tekoča svetloba, ki jo je v stekleničke ravnotežja ujela Wicky Wall, je prava hrana za naše svetlobno bitje. Barve ujete v olje in vodo, pomešane s kristali in rastlinami, nas neustavljivo začarajo, lahko bi celo rekli omamijo. Je vez med fizičnim in svetlobnim telesom.


Izdelki Aura-Some imajo energijsko vibracijo, ki presega kakršenkoli besedni opis.


Barve so ogledalo vaše duše in vsaka steklenička ravnovesja postane vaš osebni vodnik in terapevt v procesu odkrivanja ter vzpodbujanja vaših lastnih potenicalov.


Aura-Soma nam pomaga odkriti naš lastni Sveti gral, popelje nas v El Dorado naše notranje modrosti, usmeri na pot naše duše.


O Aura-Somi na teh straneh lahko ogromno preberete, vendar vam bo šele lastna izkušnja omogočila, da vse zapisano tudi razumete in ozavestite. Zmenek z vašo dušo vas čaka... se boste odzvali?


Naj bo MIR, kjer je nervoza,

VESELJE, kjer je žalost,

ZAUPANJE, kjer je skrb,

LJUBEZEN, kjer je strah.


#AuraSomaSistem #barve #barvnaterapija #osebnarast #svetloba #energija

Razvoj človeškega potenciala,

Manca Razboršek s.p.,

Vodovodna 99a, Ljubljana

info@manca.si

www.manca.si

www.lekarnazaduso.si