72 angelov, ki nas podpirajo vsak dan

Updated: Oct 29

Om je bil primarni zvok, bog je rekel: bodi svetloba in bila je svetloba. Svetloba, ki se skozi prizmo lomi v barvah mavrice je jezik, ki ga razume in govori naša duša. Aura izhaja iz grščine in pomeni svetlobo, je dih, kvaliteta, ki jo oddaja prostor ali oseba in soma v grščini pomeni telo. Aura-Soma je svetlobno telo, telo sestavljeno iz barv, kvalitet. Ko sem leta 2009 leti prvič opisala, kaj čutim, da je zame Aura-Soma, sem zapisala: toplina v območju srca, občutek, da sem prišla Domov.In v resnici Aura-Soma predstavlja bližnjico med našim fizičnim telesom, našo zemeljsko zavestjo ter dušo. Je hitra pot do svetlobe Doma, ki pomaga, da se spomnimo, kdo smo v resnici in zakaj smo prišli sem, na Zemljo v tem prostoru in času. Leta 2007 sem se prvič srečala z dvobarvnimi stekleničkami ravnovesja in še vedno dobim topel občutek okoli srca, ko vzamem v roke karkoli povezano z Aura-Somo.


Ko sem po enem izmed izobraževanj zapustila Dev Auro, prizemljitveno točko celotnega sistema, po tednu spoznavanja 72 angelov Kabale in medtem, ko je vlak brzel skozi angleško pokrajino, ki je bila tokrat obsijana s soncem, sem čutila, da zapuščam dom. In vendar je vedno z menoj, saj velik del mene Doma v resnici ni nikoli zapustil in je še vedno tam. Razmišljala sem o vsem, kar sem doživela v preteklih letih in kako močno se je z vsako stekleničko ravnovesja pred menoj odprla nova realnost.


Kot bi vsakič prestopila iz ene dimenzije v drugo, slekla en del osebnosti ter si nadela novo, svežo energijo ter vstopila na nov nivo bivanja.

Vedno znova me navduši in fascinira globina v katero mi Aura-Soma omogoča vstopiti in hkrati se mi vse skupaj zdi tako domače in samoumevno, saj znotraj sebe čutim sinhronost s celotnim sistemom. Danes vem, da je to sistem, ki mi pomaga, da se spomnim, okrepim ter ozavestim dejstvo, da sem v resnici duša, ki ima človeško izkušnjo in ne obratno. Sem bitje svetlobe, ki presega fizične okvire telesnega, presega čas in prostor ter se spominja vsega, kar je izkusilo v vseh svojih oblikah.


Barve kot osnovna vibracija Vesolja govorijo jezik, ki ga duša čuti ter izraža. Naloga osebnosti je, da se nauči tega jezika ter tako nemoteno komunicira s svojim svetlobnim delom same sebe. Barve v sistemu Aura-Some so utekočinjene energije s katerimi dvignete vibracijo ter dušni jezik približte svojemu človeškemu razumevanju, zavesti svojega uma, ki hoče razumeti.


Jaz te poti ne morem več zapustiti. Je pot za katero se je moja duša odločila, še preden je bilo spočeto fizično telo, še preden je bila rojena Manca Razboršek, ki je fizični nosilec energij. Še preden je bila Manca rojena, je bila na njeno pot nastavljena Aura-Soma, da ji pomaga, jo usmeri in spomni na to kdo je v resnici in od kod prihaja. In mi ponudi bližnjico do ozaveščenja lastnega svetlobnega telesa. Angeli so v moje življenje vstopili, da bi me pripeljali na to pot. Usmerjali so me tako, da nisem mogla zgrešiti in v zadnjih dneh so se angelske vibracije in jezik barv združile v spoznanje o holografski naravi Vesolja, kjer se v vsakem posameznem trenutku razkriva čudovita mojstrovina Univerzuma.


72 angelov Kabale


V tednu, ki sem ga prebila v Dev Auri sredi angleškega podeželja, med ogromnimi kristalnimi sferami, sem začutila vibracijo angelov ter Aura-Some sočasno ter ugotovila, da v resnici ni razlike – angeli so barve in barve so angeli. Povezava, ki me je še posebej navdušila je bila prizemljitev tega dejstva skozi povezanost s fizičnim DNK.


V človeškem telesu je 22 aminokislin (20 + 2 dodatni, ki so jih odkrili šele pred kratkim), v hebrejski abecedi je 22 črk ( še dodatna zanimivost – v Tzolkinovem koledarju je 20 majevskih pečatov, povezava je tudi z I-chingom in tarotom...) in to, kar danes odkriva znanost, je v kabalističnih spisih že stoletja osnova. 4 aminokisline sestavljajo sestavljajo kromosome, ki oblikujejo DNK (4 energetski nivoji, 4 elementi...) – khroma v grščini pomeni barva in soma je telo, kar pomeni, da smo ponovno pri Aura Somi!


Izgovarjanje črk, imen ustvari zvok, ki neposredno nagovarja vaše celice. Angeli kabale tako prinašajo spremembe na celični ravni, ko vnašate utekočinjene barve v vaš fizično-energetski sistem. Telo harmonizirajo ter omogočajo, da sprejme več svetlobe in nas tako pripelje bližje našemu svetlobnemu telesu, barvam lastne duše oziroma omogoči duši, da se njena zavest vgradi v naše fizične celice. Postanete avtentičen izraz lastne duše.


(Kako lahko s pomočjo aminokislin izboljšate zdravje ter povezanost s Kabalo najdete na tej povezavi)


Hvaležna sem, da sem našla Aura-Somo, ki me hitreje in manj naporno pelje do ozaveščanja sebe, vseh svojih delov, v različnih dimenzijah, smereh časa in prostora. Omogoča mi prave pospeške in skrbi, da so zmenki z mojo dušo bolj jasni ter pot bolj gladka, lahkotnejša in radostna. Sistem mi omogoča, da imam na voljo vso potrebno podporo ter pogum in zaupanje, da naredim potrebne spremembe, izpustim in odpustim nepotrebne vzorce ter navezanosti, da lahko slišim in upoštevam tihi glas znotraj sebe (ki postaja v bistvu čedalje glasnejši) ter ustvarjam Življenje na lahkoten, ljubeč ter igriv način.

Vsak dan v tednu je povezan z energijami določenega angela, ko so njegove energije močneje prisotne in se zato z njim lažje povežete. Lažje izrazite angelske kvalitete in se z njimi uglasite. To pa pomeni, da razvijate svoj potencial ter postajate čedalje boljša verzija sebe. Lahkotno, s podporo ljubezni in svetlobe.


Je to morda to, kar že dolgo iščete? Če je vaš odgovor pritrdilen, pomeni, da vas je duša pripeljala na pravo mesto. Pridite in se potopite v vibracije vaše angelske narave.


#angeli #Kabala #aktivacija #AuraSomaSistem #72angelov


Naša učilnica v Dev Auri ob spoznavanju angelskih energij

Kristalne sfere, ki držijo energije na visokih vibracijah

Razvoj človeškega potenciala,

Manca Razboršek s.p.,

Vodovodna 99a, Ljubljana

info@manca.si

www.manca.si

www.lekarnazaduso.si